Logi

Charmigt och personligt inredda rum. Utsikt över Vättern eller Ombergs bokskog. Kombinera boende med mat och aktiviteter på Ombergs Turisthotell !  

Vårt pensionat har 13 dubbelrum och 2 enkelrum, totalt 28 bäddar, med handfat & morgonrock på varje rum. Duschar & toaletter är gemensamt precis som i svunnen tid. Alla rummen ligger på andra våningen. Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet men vi har valt att inte ha TV varken på rummen eller i sällskapsutrymmen. Är det något speciellt och det sänds på datorn har vi möjlighet att sätta upp vår PC-kanon och visa på storbild i någon av våra konferenslokaler.

När ni ankommer till oss kliver ni in i vår hall. Vår reception är levande i form av våra servitriser som rör sig i matsalen och vi har garanterad incheck från kl. 16.00. Meddela gärna er ankomsttid till oss. Kommer ni tidigare än kl. 16.00 är det bara att komma in och säga hej- vi försöker få ert rum färdigt så fort vi kan!

Längs med huset finns en stor, gemensam balkong med sittplatser. Till rum 217 & 215 finns en gemensam balkong som endast nås via dessa två rum.

Det finns fler boendeanläggningar   i området såsom Tåkerns Vandrarhem & café, Stocklycke vandrarhem, Haga B & B, Särtshöga Vingård och Ombergs Golf. Vi bokar gärna åt er om ni är ett större sällskap och behöver fler rum än de som finns här.

Det finns inga rum där du har möjlighet att ta med husdjur.

Kontakt

Telefon: 0144-330 02
Mail: info@ombergsturisthotell.com