Julbord

Frostiga åkrar och köldbitna ängar. Snötäckta trädtoppar och is på Vättern. Kom i stämning inför julen med julbord på Ombergs Turisthotell!

Välkommen att njuta av ett härligt Julbord med fantastisk utsikt över Vättern och Östgötaslätten. Ombergs Turisthotell har serverat Julbord i alla tider. Innan Julbordet möter vi er med glögg i foajén och visar er till bords.

På första tallriken lägger ni sillar och ägg för att sedan fortsätta med lax och strömming. Njut sedan av fräscha sallader smaksatta att passa det kallskurna såsom skinka och kalkon.

Vidare njuter ni av våra varma rätter såsom rödkål, köttbullar, härliga omeletter, hemgjord fläskkorv, Janssons frestelse och allt det andra som hör Julbordet till. Kan vi även locka med en tallrik lutfisk? Med kex och goda ostar börjar ni sakta men säkert känna er nöjda.

Avrunda med ostkaka och andra sötsaker från vårt omtalade dessertbord med massa små portionsformar med godsaker och härgjorda godisar och kakor tillsamman med en kaffe och kanske en avec?

Varmt välkomna på Julbord på Ombergs Turisthotell!

Boka på:

Telefon: 0144-330 02
Mail: info@ombergsturisthotell.com

Tack alla ni som besökt vårt Julbord 2019, varmt välkomna tillbaka 2020.

Pris per person från 12 år: 650 kr.
Barn 4-11 år:  50 kr per år.
Barn 1-3 år:  25 kr per år.

I priset ingår glögg vi ankomst, Julbord tillagat av ekologiska & närproducerade råvaror av kockarna här på Ombergs Turisthotell samt kaffe till desserten. Övrig dryck tillkommer.