Födelsedag

Stor lunchbjudning för många eller supé för några få. En lugn och nedtonad tillställning eller stor fest med dans och vickning. Boka bord för ert sällskap eller abonnera hela Ombergs Turisthotell!

Många är de som väljer att fira sin födelsedag på Ombergs Turisthotell! Alternativen på upplägg är många men utgår alltid från antingen vår Helglunch eller vår femrätterssupé. Utifrån detta går det sedan att bygga ut arrangemanget med fördrink, kaffe och tårta samt aktiviteter. Önskar ni arrangera en större fest med dans, bar och vickning vänligen läs mer under Fest. Hos oss finns det sittplatser för upp till 90 personer i stora matsalen Omma och vill ni använda den anslutande lilla matsalen Ellen Key får det plats totalt 120 personer.

Vi har ytterligare en matsal, Sverker, där totalt 36 personer kan sitta och äta tillsammans. Den går också att använda till andra aktiviteter såsom mingel, bildspel, filmvisning, vinprovning eller lekar. I anslutning till Sverker har vi också ett rum med soffgrupp där det går bra för liten eller stor att dra sig tillbaka. Gästerna kan om så önskas stanna över natt på pensionatet och vi hjälper gärna till med tips på annat boende för de som inte får plats här. Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att ordna ditt firande på det sättet du önskar!

Kontakt

Telefon: 0144-330 02
Mail: info@ombergsturisthotell.com

Vänligen läs under Helglunch för priser och meny för lunchbjudning.

Många bokar också vårt Supépaket, där femrätters supé, logi & frukost ingår.

Maila gärna eller ring oss för offert på det arrangemang du önskar boka för din högtidsdag.