Fest

Överraskningsfest för någon när och kär eller återföreningsfest för gamla vänner. Det finns plats för såväl middag och fest som boende för gästerna på Ombergs Turisthotell !

Många är de som väljer att bjuda till fest på Ombergs Turisthotell!

Hos oss finns det många matsalar. Stora matsalen Omma och vill ni använda den anslutande lilla matsalen Ellen Key går det också bra.

Vi har ytterligare en matsal, Sverker, som är utmärkt att använda till aktiviteter såsom mingel, bildspel, filmvisning, dans, vinprovning eller lekar. I anslutning till Sverker har vi också ett rum med soffgrupp där det går bra för liten eller stor att dra sig tillbaka.

Gästerna kan om så önskas stanna över natt på pensionatet.

Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att ordna din fest på det sättet du önskar!

 

<em>Överraskningsfest för någon när och kär eller återföreningsfest för gamla vänner. Det finns plats för såväl middag och fest som boende för gästerna p<em>å Ombergs Turisthotell </em>!</em>Många är de som väljer att bjuda till fest på Ombergs Turisthotell!Hos oss finns det många matsalar. Stora matsalen Omma och vill ni använda den anslutande lilla matsalen Ellen Key går det också bra.Vi har ytterligare en matsal, Sverker, som är utmärkt att använda till aktiviteter såsom mingel, bildspel, filmvisning, dans, vinprovning eller lekar. I anslutning till Sverker har vi också ett rum med soffgrupp där det går bra för liten eller stor att dra sig tillbaka.Gästerna kan om så önskas stanna över natt på pensionatet.Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att ordna din fest på det sättet du önskar!<span style=”font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: small;” data-mce-style=”font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: small;”> </span>