Info i rådande tider

Tänk om vi vore som träden och stod stilla, då skulle det vara lätt att hålla avstånd! Vi är dock människor- vi rör oss; vi får hjälpas åt!

Kära ni!

Ombergs Turisthotell följer vi de restriktioner som gäller och anpassar dessa efter den info som vi får och har gjort så sedan 13 mars 2020.

Välkommen att boka lunch på lördagar kl. 12.00, 12.15, 12.30 & 13.30.

Alla dagar kan ni boka picknickpaket, övernattningspaket, middagar och mindre konferenser. För er som vill komma till oss kan det vara bra att veta att det generellt är mindre bokat på vardagar.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi tar alla tillsammans ansvar för dessa!

Vi har totalt 3 matsalar som i vanliga fall tar ca 40 personer vardera, just nu sätter vi ner på vartannat bord eller med långt avstånd och max 15 personer per matsal. Är ni fler än 4 personer, fördelar vi er på flera bord.

Ni sitter till bords och vi serverar frukost, lunch och middag. Ni måste lämna matsalen och restaurangen senast kl. 20.30 med de lagar som gäller nu och framåt. Vi sätter ner till middag 17.00, 17.15 och 17.30 för att ni i lugn och ro ska kunna njuta av middagen.

Ni fyller i en lista på vad ni önskar samt vilken tid. Ni lämnar den till oss på kvällen när ni sätter er till middagen. Den frukost ni beställt ställs fram på ert bord. Ni har samma bord på middag och frukost.

Alla rum har handfat och morgonrock, två duschar med toalett finns längst bort på samma våningsplan som rummen. Handsprit är utställt på många platser. Vi har ett duschschema för att det inte ska bildas kö. Det finns desinfektion spray som ni sprayar innan och efter dusch. På nedre plan finns ytterligare tre toaletter.

När det gäller bokningsvillkor så har vi samma villkor som vi alltid haft:

Om någon eller någon anhörig blir sjuk eller andra oförutsedda händelser som ingen kan förutspå. Då är det fokus på något annat och därmed ingen debitering.
Om ni får andra planer vill vi att ni avbokar så snart som möjligt och inte heller här någon debitering.

Så fort ni känner er krassliga och har en bokning samma vecka, hör av er! Vi förbereder för det antal som kommer. Det kan vara andra som vill komma och så kan ni avboka rummet ert rum i tid.

Vi har full förståelse att det svårt att planera i dessa tider! Tillsammans hjälps vi åt och tar ansvar, hålla avstånd, stanna hemma om vi är sjuka  och visa respekt för varandra.

Vi får alla ta en dag i taget!

Ta hand om er och var rädda om varandra!

Pernilla, Marcus, Jonas, Linda med personal.

Ring gärna om ni har frågor eller funderingar så försöker vi svara så gott vi kan!

Telefon: 0144-330 02