Info i rådande tider

Kära gäster, vänner, kollegor, leverantörer, släktingar, samarbetspartners, lokalbefolkning och alla ni andra!

Just nu lever vi i en oviss tid allihopa. Vi har öppet här på Ombergs Turisthotell som vanligt med  anpassning till det som gäller. Välkommen att boka lunch på lördagar, picknickpaket, övernatningspaket, middagar & konferenser för grupper som gillar det lite mindre sammanhanget.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi tar alla tillsammans ansvar för dessa!

Vi har totalt 3 matsalar som i vanliga fall tar ca 40 personer vardera, just nu sätter vi ner upp till 45 personer totalt, d v s ca 12-15 personer per matsal.

Vi serverar frukost vi varje bord. Kvällen innan bestämmer ni tid och vad ni önskar så ställer vi fram det på ert bord. Ni fyller i en lista dagen innan.

Alla rum har handfat och morgonrock, två duschar med toalett finns längst bort på samma våningsplan som rummen. Vi har ett duschschema för att det inte ska bildas kö. Även här finns handsprit och desinfektionspray. På nedre plan finns ytterligare tre toaletter.

När det gäller bokningsvillkor så har vi samma villkor som vi alltid haft:

Om någon eller någon anhörig blir sjuk eller andra oförutsedda händelser som ingen kan förutspå. Då är det fokus på något annat. (dvs ingen debitering.)
Om ni får andra planer vill vi att ni avbokar så snart möjligt. (dvs ingen debitering.).

Då det är högt tryck och många som vill komma meddelar ni oss så fort ni kan om ni känner er krassliga, så vi kan avboka rummet för er räkning och någon annan kan komma.

Tillsammans hjälps vi åt och tar ansvar för att hålla avstånd och visa respekt för varandra.

Generellt är det mindre bokat vissa vardagar, men även dessa dagar bokas på nu.

Vi har full förståelse att det svårt att planera i dessa tider, men tillsammans hjälps vi åt.
Vi tar en dag i taget!

Julborden 2020 på Ombergs Turisthotell kommer att utgå, istället fortsätter vi med våra fyra-& femrätters supéer, samt lördagslunch.

Ta hand om er och var rädda om varandra!

Pernilla, Marcus, Jonas, Linda med personal.