Konferens

Effektiva möten och promenader på berget för ny inspiration. Vällagad mat och avkopplande aktiviteter inne eller ute. Nyttja mötesplatsen för er själva här på Ombergs Turisthotell!

Ombergs Turisthotell är en plats för kreativa möten. Den röda träbyggnaden är en perfekt mötesplats för den lilla konferensen, ledningsgruppsmötet eller styrelsemötet. För oss är det viktigt att organisera ert möte så det möjliggör det resultat ni tänkt er. Vi tar därför tacksamt emot information innan om vad ni vill få ut av er vistelse här. Hos oss går det att boka affärslunch, konferenser eller kick-off.

Vi tar emot grupper och kan ordna att er grupp har Ombergs Turisthotell för er själva! Vi har två olika konferenslokaler att tillgå. Många av våra konferensgäster använder även berget och omgivningarna som mötesplats för att få ny inspiration. I restaurangen serverar vi fika, lunch och fyrarätters supé till våra konferensgäster. Det finns också möjlighet att få med sig fika eller lunch ut på berget eller till någon annan trevlig plats i omgivningen. Vi använder lokalproducerade och ekologiska råvaror i vår matlagning.

Fler konferensanläggningar i Östergötland och i hela Sverige. Läs mer på Konturkonferens.

Kontakt

Telefon: 0144-330 02
Mail: info@ombergsturisthotell.com