Allmän mötesinfo

Tillsammans i konferenslokalen eller uppdelade i smågrupper. I skuggan på verandan eller i ett vindskydd i skogen. Hitta den optimala konferenslokalen här på Ombergs Turisthotell!

Hela Ombergs Turisthotell är en mötesplats!
Här har ni möjlighet att mötas ostört och under informella former, då hela pensionatet kan bokas och användas enbart av er. Vi har traditionella mötesrum men ni kan också använda de allmänna utrymmena som finns. Trådlöst internet finns på hela pensionatet.Många väljer att nyttja naturen som konferenslokal antingen genom walking-meeting eller genom att förlägga mötet på trevliga platser i området t ex Alvastra klosterruin eller utanför Sverkersgården.

Ombergs Turisthotell
Ombergs Turisthotell byggdes 1914 och har sedan dess varit en mötesplats med pensionat och restaurang både för företag och privatpersoner. Den stora röda träbyggnaden med utsikt över Vättern och Östgötaslätten är en perfekt mötesplats för grupper som vill konferera ostört under mindre formella former och låta miljön inspireras till att få ut det resultat som är tänkt.

Mötesrum
Om ni behöver PC-kanon,  whiteboard, blädderblock, papper & pennor ordnar vi det. Ni kan sitta i våra mötesrum eller gemensamma utrymmen samt verandor och balkonger för att sitta och arbeta i smågrupper. Dessa går även att nyttja för samkväm före och efter middagen.
Boende
Ombergs Turisthotell erbjuder 14 dubbelrum och 2 enkelrum totalt 28 bäddar. Pensionatsrummen är personligt inredda med utsikt mot slätten eller skogen. Handfat, morgonrock och handduk finns på varje rum. Dusch och toalett är gemensamt precis som i svunnen tid. Vi har en balkong som sträcker sig runt huset, där ni kan mysa i våra härliga utemöbler. Inomhus har vi flera allmänna utrymmen där ni kan sitta och umgås efter middagen.
Mat och dryck
Vi jobbar så långt det går med närproducerade och ekologiska råvaror. Det finns många duktiga odlare & producenter i området. Vi tar våra råvaror från berget, slätten, skogen och Vättern. Så långt det är möjligt är våra råvaror ekologiska.Följande ingår de olika måltiderna:
Förmiddagsfika
Kaffe/te & smörgås på ankomstdagen, sedan bakverk.
Tvårätters lunch
Serverad varmrätt & dessert, bröd, smör, vatten/mineralvatten, kaffe/te.

Eftermiddagsfika
Kaffe/te & bakverk.
Fyrarätterssupé
Bröd, smör, vatten/mineralvatten, kaffe/te.
Dryckespaket
Till våra fyrarätterssupéer erbjuder vårt Vinpaket, Ölpaket eller Alkoholfritt dryckespaket. Detta innebär utvalda drycker till varje rätt. Det går givetvis också bra att beställa öl, alkoholfri dryck, vin per glas eller flaska.
Bar
I vår lilla reception/bar finns det möjlighet att beställa alkoholfria drycker, öl, vin, avec, drinkar, kaffe & te.
Frukost
Vår serverade pensionatsfrukost består av lokala råvaror och hembakat surdegsbröd. Frukost på vardagar serveras enligt de tider ni har önskemål om. På helger är frukosten 08.00-09.30 om inte annat är överenskommet. Ni fyller i en lista innan vad ni önskar sen ställer vi fram det på ert dukade bord.

Telefon: 0144-330 02

Tvådagarsmöte

Dagar med effektiva möten och pauser med promenader på berget. Vällagade luncher och en fyrarätterssupé på kvällen. 

Läs mer

Vandringspaket

Vandring på bergets slingrande stigar och längs Vätterns strand. Avkoppling på pensionatet och smakfull kväll i restaurangen!

Läs mer

Mini-Week

Vardagar av njutning och tid att uppleva Omberg. Fantastiska omgivningar och middagar tillagade med lokala råvaror!

Läs mer

Helpension

Tidig morgon på kontoret och en rykande kopp kaffe vid ankomst. Möten med mål och fyrarätters supé när skymningen faller.

Läs mer

Lunch-lunchmöte

Uppstart på jobbet och fortsatta samtal i bilen. Vällagad lunch vid ankomst och fyrarättersmiddag på kvällen.

Läs mer

Dagsmöte

Komma bort från kontoret och fokusera helt på mötet. Få inspiration i en annan miljö och njuta av god mat. 

Läs mer

Walkingmeeting

Vandring på berget och kreativa möten längs vägen. Reflektioner i konferensen och god mat i restaurangen.

Läs mer

Kick-off

Skattjakt på marken eller Zipline bland trädtopparna. Inspirerande möten och glada skratt vid fyrarätterssupén.

Läs mer