Våra konferensrum

Ett litet styrelsemöte eller hela företaget på plats. Utspridda i smågrupper eller samlade för föreläsning. Många är de sätt ni kan mötas på här på Ombergs Turisthotell!

Vi har döpt våra konferenslokaler efter de personer som verkade i området. Nedan följer en beskrivning av respektive konferensrum. Delge oss hur ni tänkt arbeta under er vistelse här så kan vi tillsammans hitta den mest optimala lösningen för just ert möte.

Kontakt

Telefon: 0144-330 02
Mail: info@ombergsturisthotell.com

Välj rum:

Sverker

Konferenslokalen Sverker ligger på första våningen. Lokalen är ljus och består av två rum. Det ena är anpassat för grupper upp till 26 personer. Den andra kan används av såväl små som stora grupper och möbleras utifrån vad den ska användas till.

Det ena rummet har fönster mot bokskogen och har ett stort konferensbord i mitten med stolar runt om. Det andra har utsikt mot Östgötaslätten. Här finns möjlighet att ha möten för små grupper, men även kortare föreläsningar för större sällskap.

Antal personer i respektive konferensform:

Styrelsebord    26 personer
Kortare Föreläsningspass 50 personer

Ellen Key

Konferenslokalen Ellen Key är ett mindre rum och har karaktären av en glasveranda. Lokalen är belägen på första våningen och har milsvid utsikt över Vättern, slätten men även mot bokskogen. Lokalen är lämplig för konferenser upp till 20 personer och kan även fungera som grupprum när Sverker används som huvudlokal.

Antal personer i respektive konferensform:

Biosittning         30 personer
Skolsittning       20 personer
U-bord                 16 personer
Sammanträde   16 personer

Grupprum Veranda

Verandan på första är under tak och passar utmärkt som grupprum under vår-höst.

Grupprum Balkong

På balkongen på andra våningen kan ni sitta när vädret tillåter och arbeta i smågrupper.