Logi

Charmigt och personligt inredda rum. Utsikt över Vättern eller Ombergs bokskog. Kombinera boende med mat och aktiviteter på Ombergs Turisthotell !  

Vårt pensionat har 13 dubbelrum och 2 enkelrum, totalt 28 bäddar, med handfat & morgonrock på varje rum. Duschar & toaletter är gemensamt precis som i svunnen tid. Alla rummen ligger på andra våningen. Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet men vi har valt att inte ha TV varken på rummen eller i sällskapsutrymmen. Är det något speciellt och det sänds på datorn har vi möjlighet att sätta upp vår PC-kanon och visa på storbild i någon av våra konferenslokaler.

När ni ankommer till oss kliver ni in i vår hall. Våra servitriser checkar också in er. Vi har garanterad incheck från kl. 16.00. Meddela gärna er ankomsttid till oss så försöker vi få just ert rum klart tidigare.

Längs med huset finns en balkong där man med fördel kan avnjuta en ett glas vin, en öl, en drink eller ett glas äpplemust från granngården.

Det finns fler boendeanläggningar i området såsom Stocklycke vandrarhem, Tåkerns Vandrarhem, Särtshöga Vingård och Ombergs Golf Resort. Är ni ett större sällskap och behöver fler rum än de som finns här går det bra att kombinera med någon av dess anläggningar.

Det finns inga rum där du har möjlighet att ta med husdjur.

Kontakt

Telefon: 0144-330 02
Mail: info@ombergsturisthotell.com