Våra sällskapsrum

En god bok i ensamhet eller sällskapsspel med hela gänget. Fördrink med tjejgänget eller presentöppning på släktkalaset. Vi har flera sällskapsrum att tillgå på Ombergs Turisthotell!

På Ombergs Turisthotell har vi flera sällskapsrum att tillgå för våra gäster. På första våningen där våra matsalar ligger, finns dels ett rum vi kallar mysrummet med en soffgrupp. Där finns också en utgång till vår veranda på framsidan. I vår lounge har vi flera mindre sittgrupper där småsällskap kan fördela sig. Vi har flera verandor, balkonger och vår gräsmatta där man kan samlas under den varmare årstiden. På Ombergs Turisthotell har vi inte någon TV men trådlöst och gratis internet finns.

Kontakt

Telefon: 0144-330 02
Mail: info@ombergsturisthotell.com

Välj rum:

Stora balkongen

En av våra två balkonger med milsvid utsikt över slätten och Vättern. Här kan man sitta och njuta och ta något att gott att dricka. Beställ i av våra servitriser så kommer vi och serverar er.

Lilla balkongen

En av våra två balkonger med utsikt över Vättern & Östgötaslätten.

Mysrummet

I anslutning till matsalen Sverker ligger mysrummet. Här finns en soffgrupp att mysa i före eller eftermiddagen. Har ni middagen i Sverker passar den bra för barnen att kunna dra sig tillbaka i och kanske spela ett spel eller läsa en bok.

Lounge

När ni ankommer till Ombergs Turisthotell kommer ni in i vår nedre hall, Loungen. Här finns en några minder sittgrupper. Våra servitriser är också receptionister och checkar in er. Ring på vår välkomstklocka när ni anländer.

Chambre Séparée Ellen Key

I vår lilla matsal Ellen Key kan man duka med fyra lång bord och då får det plats 40 personer. Vill man sitta vid ett långbord får det plats 26 personer. Med utsikt mot Hästholmen, Vättern och vår parkering.

Matsalen Sverker

Vår matsal Sverker är en behaglig lite mer avsides matsal. Här kan vi möblera för upp till 40 personer. Innanför Sverker finns ett mysrum där små & stora kan dra sig tillbaka.