Om oss

Bakar surdegsbröd i köket och bokar konferenser på kontoret. Anlägger trädgården och serverar i restaurangen. Jonas, Linda,, Marcus och Pernilla Larsson, är sedan mars 2007 ägare av Ombergs Turisthotell!

Marcus och Jonas är bröder och kommer ursprungligen från Vadstena. Detsamma gör Pernilla medan Linda är född och uppvuxen i Stockholm. Att få driva ett hotell är en dröm som länge funnits i familjen Larssons tankar och då framför allt att få ta sig an just Ombergs Turisthotell. När hotellet blev till salu vintern 2006/2007 fanns det inga tvivel om att tiden var inne att förverkliga drömmen!

Under åren som gått har vi anställt många underbara medarbetare som tillsammans med oss utvecklat Ombergs Turisthotell. Det är dels vår ordinarie personal som arbetar hos oss året runt och dels all extrapersonal, då främst duktiga ungdomar i bygden, som jobbar när vi behöver hjälp.

Med omsorg tar vi alla hand om er gäster och har siktet inställt på att förvalta fastigheten, bevara dess charm och använda dess potential. Vi vill också satsa på att samla ihop allt det goda som finns i vår närhet och i köket förädla det och sedan låta våra gäster få njuta av berget, skogen, slätten och Vättern.

Vi har öppet året runt för såväl privatpersoner som företagsgäster.Vi hoppas att du ska trivas på denna fantastiska plats lika mycket som vi gör! Välkommen att njuta av skogen, Vättern, slätten & berget!

Ägare

Marcus Larsson Kök
Pernilla Larsson Kontor
Linda Larsson Restaurang
Jonas Larsson Fastighet & trädgård

Medarbetare

Tina Hindrikes Restaurang
Tobias Adamovic Kök
Martin Karlsson Kök
Karl Källman Kök
Carl Klasén Kök

Samt ett stort härligt gäng med extrapersonal som jobbar när de har tid och Ombergs Turisthotell behöver hjälp.