Picknicklunch/ Matsäckspaket

Långsam promenad på leder eller äventyrlig vandring på okänd mark. Matig smörgås på en sten och eftermiddagskaffe vid brasan. Boka ett Matsäckspaket från Ombergs Turisthotell!

Vandra, cykla eller ta bilen på en utflykt på Omberg är populärt. För att inte behöva fundera på om det finns någon mat att köpa längs vägen har vi komponerat ett matsäckspaket.

I många av våra paket ingår den såsom i Vandringspaketet, Kajakpaket, Vintervandringspaketet och Ellen Keypaketet. Den går också att köpa till för er som har bokat något annat paket. För er som bara besöker Omberg över dagen går det det bra att beställa Matsäckspaket.

Ni bokar senast dagen före och hämtar upp den här i restaurangen.

I matsäckspaketet ingår vårt hembakta surdegsbröd med härliga pålägg såsom rökt lax och årstidens grönsaker, muffins, frukt, strut med en nötblandning samt en fruktdryck att dricka. Har ni några allergier eller andra matpreferenser meddelar ni oss det i förväg så ordnar vi alternativ. Vi vill gärna veta innan om ni till detta vill ha kaffe/te och mjölk/socker.

Ta gärna med ryggsäck, vattenflaska och sittunderlag. Vi har termosar och kåsor, vill ni att vi fyller era egna meddela gärna detta vid bokning.  Vi har kartor och älskar vårt Omberg. Vi visar er lämpliga vandrings-cykelrutter.

Ett tips är att ge bort Presentkort på Matsäckspaket!

I matsäckspaketet ingår:

  • Matig smörgås på surdegsbröd med lokala råvaror såsom rökt lax och grönsaker.
  • Fruktdryck
  • Muffins/Sötsak
  • Nötblandning
  • Frukt
  • Kaffe/Te

Ni bokar senast dagen före och hämtar upp den här i restaurangen.

Pris per person 250 kr.

Om ni har allergier eller andra matpreferenser meddela vid bokning så anpassar vi ert matsäckspaket.

Barn halvt matsäckspaket 175 kr per barn.
Om barnen vill ha skinka/ost istället för lax meddela vid bokning.