Om oss

Bakar surdegsbröd i köket och bokar konferenser på kontoret. Anlägger trädgården och serverar i restaurangen. Vi, Jonas Larsson och Linda Johansson samt Marcus och Pernilla Larsson, är sedan mars 2007 ägare av Ombergs Turisthotell!

Marcus och Jonas är bröder och kommer ursprungligen från Vadstena. Detsamma gör Pernilla medan Linda är född och uppvuxen i Stockholm. Att få driva ett hotell är en dröm som länge funnits i familjen Larssons tankar och då framför allt att få ta sig an just Ombergs Turisthotell. När hotellet blev till salu vintern 2006/2007 fanns det inga tvivel om att tiden var inne att förverkliga drömmen!

Under åren som gått har vi tagit oss an Ombergs Turisthotell med omsorg och med siktet inställt på att förvalta fastigheten, bevara dess charm och använda dess potential. Vi vill också satsa på att samla ihop allt det goda som finns i vår närhet och i köket förädla det och sedan låta våra gäster få njuta av berget, skogen, slätten och Vättern. Vi har öppet året runt för såväl privatpersoner som konferensgäster vilket varit en ambition vi haft och nu nått fram till.

Vi hoppas att du ska trivas på denna fantastiska plats lika mycket som vi gör!

Varmt välkommen till oss för att njuta!

Kontakt

Telefon: 0144-330 02
Mail: info@ombergsturisthotell.com