Rum

Ombergs
Turisthotell

Ring, maila eller fyll i vår bokningsförfrågan när du vill boka!  Varmt välkommen!

Antal rum

14 rum totalt 31 bäddar.

Incheckning

Från 15:00

Utcheckning

Fram till 10:00

Djurpolicy

Ej tillåtet (endast ledarhundar)

Wifi

Fritt

Sovrum & badrum

Sovrum

På Ombergs Turisthotell finns totalt 31 bäddar fördelat på 14 rum. Alla rum är olika inredda och storleken varierar. Några rum har utsikt mot den fantastiska bokskogen och de andra mot slätten. I tre av våra rum finns möjlighet att bo tre personer varav en i extrasäng. Vi har 80 cm sängar som står ihop men går att separera. Alla rum är bäddade, har handduk, morgonrock och handfat. Ta gärna med tofflor!

Badrum

På samma våningsplan som rummen, våning 2, finns fyra badrum med egen dusch & toalett där man låser om sig. I varje badrum finns hårfön samt Maria Åkerbergs tvål, schampo, balsam och hudlotion. På våning 1 finns ytterligare tre toaletter.

Sällskapsrum

På Ombergs Turisthotell finns många små sittgrupper att slå sig ner på! I myllret i matsalarna, i loungen framför brasan, i lugnet i mysrummet, i skuggan på verandan och i solsken & regn på balkongerna. 

Njut av samtal, en drink före maten, spela spel, läs en bok i någon av våra gemensamma sällskapsrum. 

Konferenslokaler

Ellen Key

I Ellen Key kan man sitta upp till 16 personer. Utsikt mot Hästholmen, Vättern och vår parkering.

Sverker

I Sverker kan man sitta upp till 18 personer i styrelsesittning. För kortare sittningar upp till 40 personer vid långbord.  Utsikt över slätten och tillgång till litet rum innanför.

Se våra paket

För alla som bor på Ombergs Turisthotell ingår alltid middag, logi & frukost!