Restaurang

Vid vita linnedukar i matsalen med utsikt över Vättern eller Östgötaslätten. På tu man hand eller tillsammans med släkten eller företaget. Boka luncher och middagar för alla tillfällen på Ombergs Turisthotell!

Välkommen att boka konferens, fyra-femrätters supé, affärslunch samt lunch- och middagar.

Vi har tre olika matsalar att tillgå. I Stora matsalen finns det plats för 90 personer och i den angränsande Lilla matsalen Ellen Key ytterligare 40 personer. Vi har ytterligare en matsal, Sverker, där kan 40 personer äta tillsammans. I rådande tider sätter vi ner max 20 personer i varje matsal. Om ni är samma sällskap går det givetvis att vara fler än 20 personer i en matsal.

För den som vill ge sig ut i omgivningarna finns det möjlighet att beställa picknicklunch av oss.

I området finns många duktiga odlare av olika slag och vi är måna om att använda dessa lokalproducerade råvaror i matlagningen. Hermelins i Skänninge, Qvarnströms, Varvs Tomater är några av de som levererar fina grönsaker. Alvastra Kungsgård och Sjöarps rökeri är exempel på leverantörer som förser oss med bl a ekologiska ägg, fisk och kött. Svamp och bär plockas på Omberg och i Holaveden.

Utifrån det som finns att tillgå för säsongen sätter kocken menyerna. Självklart justerar vi vid behov så meddela oss vid bokning om ni är allergiska, vill äta vegetariskt, LCHF eller annan specialkost.

På Ombergs Turisthotell arbetar vi tillsammans med flera olika dryckesleverantörer för att vi ska kunna erbjuda drycker utifrån den mat vi lagar. Vi erbjuder alltid dryckespaket till våra supéer och då såväl ett Vinpaket som ett Alkoholfritt dryckespaket.

Kontakt

Telefon: 0144-330 02
Mail: info@ombergsturisthotell.com